Въже, белезници и купа с паста от кайенски пипер били

...
Въже, белезници и купа с паста от кайенски пипер били
Коментари Харесай

Лют пипер, метални вериги и белезници: Психотерапевт и майка изтезавали две деца в паник стая

В ъже, белезници и купа с паста от кайенски пипер били измежду способите за изтезания, които полицията разкрила в дома на психотерапевта Джоди Хилдебранд това лято. 

Видеозаписи и фотоси от мястото на престъплението — неотдавна оповестени от прокурорите на Юта и получени — били основно доказателство в поддръжка на историята, която 12-годишният наследник на Руби описа на полицията, откакто избягал от вкъщи си в Айвинс, Юта, предишния 30 август. 

Голяма част от тези доказателства са открити в стая, която управляващите назовават в правосъдните документи “паник стая “. 

Руби – майка на шест деца – и нейният фамилен терапевт, Джоди Хилдебранд, се признали за отговорни по четири обвинявания за принуждение над деца през декември. Те ще прекарат сред четири и 30 години зад решетките въз основа на присъдите. 

Utah police found a 'panic room' inside Jodi Hildebrandt's $5.3 million home, where she and Ruby Franke apparently abused two of Franke's children in 2023.
Nut case right wingers!
— Steve From Ohio (@ss5726)
По-рано тази августовска заран синът на Руби, посочен като Р.Ф. в правосъдните документи, се измъкнал през прозореца от вкъщи на Хилдебранд и звънял от врата на врата, търсейки помощ от съседи. 

На третата врата един мъж отворил и приютил момчето.  

Мъжът, който разказва момчето като “измършавяло “, го настанява на предната веранда, а незабавно по-късно мъжът се обадил на 911, а жена му дала на детето бутилка с вода и банан.  

Месеци наред Руби и Хилдебранд принуждавали най-малките деца на дамата да работят на знойна жега в продължение на часове с малко храна и вода, предава People. 

Police Found Panic Room with Handcuffs, Ropes in Home of Ruby Franke’s Therapist Jodi Hildebrandt
— People (@people)
Жените също постоянно се опитвали да индоктринират сина на Руби „ и да го убедят, че е злобен и обладан “. Това се показва в съглашението за признание на виновността, което прибавя, че той е бил принуден да има вяра, че изтезанията, които е изтърпял, съставляват “актове на обич “ и че „ наказванията са нужни за смирение “. 

Когато детето се пробвало да избяга през юли, майка му споделя, че е вързала ръцете и краката му с два комплекта белезници.  

След като избягало, детето съобщило в полицията, че не е виждало по-малката си сестра от месец. 

Претърсването на дома на Хилдебранд по-късно същия ден разкрило 9-годишното дете - изтощено с обръсната глава - свлечено с кръстосани крайници в килера. 

" Religious extremism ” motivated the “horrific abuse ” committed by Ruby Franke, parenting influencer, and Jodi Hildebrandt, a former therapist.
The women believed the abuse taught the kids how to repent for imagined sins and cast out evil spirits.
— Mormons Speak (@mormons_speak)
Четири часа по-късно служителите на реда измъкнали момиченцето от килера.  

Р. Ф. е споделил на чиновниците в предварителните разпити, че Хилдебранд и майка му са “използвали пикантен червен пипер и мед за превръзка на раните “, получени от белезниците.  

Полицаите разкрили пастата за изгаряне на кожата в резервоар с хирургически гъби до нея. Еластични бинтове също били открити в контейнера, подкрепяйки историята на детето. 

Полицията се натъкнала и на така наречен " паник стая ". Полицаите инспектирали тясното пространство, в което намерили уреди за мъчения. Разследващите разкрили дълго въже с възли, железни вериги и белезници. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР