В знак на солидарност с човечеството и планетата, на 26

...
В знак на солидарност с човечеството и планетата, на 26
Коментари Харесай

Областна администрация Хасково се в вклюва в „Часът на Земята“

В знак на взаимност с човечеството и планетата, на 26 март Областна администрация – Хасково за поредна година ще стане част от световната акция „ Часът на Земята “.

В събота вечерта от 20:30 часа до 21:30 часа ще изключи осветлението на постройката си. Така ще се причисли към жители и институции по целия свят, които ще загасят лампите в своите домове, на публични здания и пространства.

„ Часът на Земята 2022: Общ дом. Общо бъдеще. “ Това е мотото на акцията тази година, която от стартирането си през 2007 година се разраства до едно от най-значимите международни придвижвания за запазване на природата. Но тази година, на 26 март 2022 година, Часът на Земята ще се организира в изключително сериозен миг, акцентират уредниците от World Wide Fund for Nature (WWF) – Световен фонд за природата.

Множество държавни и неправителствени организации, в това число и WWF, приканват единомислещо за по-решителни дейности, с цел да може до 2030 година да се обърне процесът на заличаване на природата… Още за акцията, на следния линк:
https://www.wwf.bg/get_involved/earthhour/2022/?mc_cid=3928ecdbb7&mc_eid=f583d2ce92
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР