В знак на солидарност, Полша отваря и за граждани на

...
В знак на солидарност, Полша отваря и за граждани на
Коментари Харесай

Полша отваря програмата си Полет до дома за всички граждани на ЕС

В знак на взаимност, Полша отваря и за жители на държавите-членки на Европейски Съюз програмата си  „ Полет към дома “, разгласи полското Външно министерство. Тя включва чартърни полети, изпълнявани от полската авиокомпания ЛОТ, с които и жителите на държавите-членки на Европейски Съюз ще могат да се придвижват от и до Варшава. 

Резервации за чартърни полети на ЛОТ по тази стратегия могат да се вършат посредством полските посолства и консулства по места. Преди идването си във Варшава с такива полети, жителите на държавите-членки на Европейски Съюз би трябвало да имат проведен превоз до своите страни по-късно. Полетите на ЛОТ по тази стратегия са посочени на уеб страницата https://m.lot.com/pl/pl/lot-do-domu, който се обновява непрестанно.

Със съдействието на посолството ни в Полша през днешния ден на борда на под наем полет на самолетната компания ЛОТ по линията Варшава-София-Варшава ще бъдат качени против възнаграждение български жители, които желаят да се завърнат в България. Преди това обаче те би трябвало да се записват посредством посолството ни във Варшава, оповестяват от българското Външно министерстмо. Очаква се самолетът за София да излети в 16:40 локално време.

Посолството ни в Полша е направило нужната организация за улеснение завръщането на искащите български жители. Очаква се под наем полет до София от Варшава против възнаграждение да има и на следващия ден, 21 март.

Препоръчва се българските жители, които искат да се възползват от него, да се свържат с посолството ни за повече информация на телефони:

Тел.: +48 22 629 40 71; +48 22 629 40 72, за незабавни случаи в извънработно време: + 48 668 668 813.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР