В знак на съпричастност към пострадалите от наводненията по Южното

...
В знак на съпричастност към пострадалите от наводненията по Южното
Коментари Харесай

Съпричастност към пострадалите при потопа: Пловдив отмени част от програма за 6 септември

В знак на съпричастност към потърпевшите от наводненията по Южното Черноморие кметът на Пловдив Здравко Димитров анулира плануванаъа концертна стратегия за 6 септември, оповестиха от общината.

Кулминацията на тържествата по традиция ще е в Пловдив

По традиция кулминационната точка на честванията на Съединението на България е точно в Пловдив.

Отменят се и тържествената заря и обичайният банкет на кмета. По предписание на Димитров със средствата, планувани за него, ще бъдат закупени хранителни пакети за бедстващите .

Проследете с нас обстановката онлайн

Отменени са концертите на „ Биг Бенд Пловдив ”, на отбор „ Тракия ", на Гвардейския внушителен духов оркестър в Античния спектакъл и на „ Теодосий Спасов Фолк Квинтет ”, както и възстановката на събитията от 1885 година

В програмата във връзка Съединението на България остават тържественият молебен в Катедрален храм „ Света Богородица ", полагането на венци и цветя пред паметната плоча на майор Райчо Николов и връчването на оценката „ Почетен жител на Пловдив “.

До момента е доказано за двама починали, трима са в неопределеност

В Община Царево през днешния ден е ден на печал в памет на починалите при наводненията. Бургас, Приморско и Сливен анулираха тържествените прояви за годишнината от Съединението.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР