В зимните месеци цената на газа ще се определя от

...
В зимните месеци цената на газа ще се определя от
Коментари Харесай

Николай Павлов: Габровски ми каза, че е чувал само добри думи за мен

" В зимните месеци цената на газа ще се дефинира от цената в Чирен. " Това съобщи претендентът за министър на енергетиката в проектокабинета " Габорвски “ и някогашен началник на  Булгаргаз “ Николай Павлов пред БТВ.  " Българските жители би трябвало да знаят, че занапред ще има нарастване на цената на природния газ, тъй като газът, купуван от посредниците, сега е складиран в Чирен. Той е на доста висока цена. И занапред " Булгаргаз “ ще би трябвало да го изпомпва, с цел да го доставя, т.е. би трябвало да го продава. Предполагам, че цената е към 250 лева на мегаватчас “, сподели Павлов. 

Той добави, че сега се приказва за огромно предложение.  " Вчера " Булгаргаз “, доколкото разбрах, е оповестил цена от 204 лева Вие си представете това ще върви нагоре по 40%. Едва ли бъркат. Това са простите сметки. А в този момент даже го взимаха от медиатори, в случай че не взимаха от медиатори, цената на газа най-вероятно щеше с по 175 лв., нямаше да е 204 “, изясни Павлов. 

Той разяснява и проектокабинета " Габровски “, като съобщи, че номинираният за министър председател не го познава персонално и че неговата кандидатура не е била казусът да не се поддържа провктоправителството. 

" Той ме предложения на диалог и сподели, че е чувал единствено положителни думи за мен “, съобщи Павлов. 

По думите му евентуално се задават нови избори. 

" Разочарован съм от това, че не беше подсилен човек като професор Габровски. Партийният интерес надви над публичния. И в действителност разделянето в Народното събрание е доста фрапиращо. Не виждам по какъв начин ще се излезе от тази обстановка. Всички харесаха проф. Николай Габровски и най-после всички отхвърлиха неговата кандидатура “, сподели още Павлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР