В зависимост от това в кое платно на Цариградско шосе

...
В зависимост от това в кое платно на Цариградско шосе
Коментари Харесай

Ало, Бъчварова! Лявата лента на Цариградско е на 7-мо РПУ, а дясната на 8-мо... Ами, ако караш в средната?

В взаимозависимост от това в кое платно на Цариградско шосе караш друго РПУ дава отговор, в случай че стане случай. На този пътен парадокс се е натъкнала Румяна Йовчева, която е претърпяла същински смут на пътя. И до момента в който този цялостен безпорядък се разиграва по пътищата на страната вицепремиерът и началник на Министерство на вътрешните работи Румяна Бъчварова разтяга локуми за бежанците и престъпността, която била овладяне.

„ Със сина ми се прибирахме, само че беше късно през нощта. На светофара на „ Горубляне” синът ми се забави с 10 секунди, тъй като имаше пресичащ човек, а зад нас колата очевидно доста бързаше. След като потеглихме, се почна едно преследване, спирачки пред нас, засичания. Това продължи до алея „ Яворов”, тъй като очевидно нападателните младежи в другата кола знаеха, че по-късно има камери. Цялата преживелица беше доста неприятна, тъй като се тормозих за живота си. Обадих се три пъти на 112, само че те единствено записаха. Никаква помощ и съдействие”, изясни пред bTV Румяна Йовчева.

След случката тя взема решение да подаде тъжба. И по този начин стартира същинското й премеждие. „ Отидох в КАТ да подам тъжба. Хората бяха учтиви и одобриха сигнала, само че ми споделиха да пусна и тъжба по местоживеене. Това за мен значи 4-то РПУ. Оттам ми споделиха, че би трябвало да в отида в 7-мо РПУ, тъй като не негова територия е станал случаят. Написаха ми адреса. Въведох го в навигацията – бул. „ Александър Малинов” №1. И по този начин отидох до центъра по хидрология и метеорология. Там ми споделиха, че те очевидно не са Министерство на вътрешните работи, а 7-мо РПУ било до Полицейската академия. Така въпреки всичко открих 7-мо РПУ. И тук се натъкнах на огромния парадокс. Те ме питаха в коя лента сме карали на Цариграско, тъй като лявата е в 7-мо, а дясната е на 8-мо. Нямам коментар. Стигам в 8-мо РПУ, с цел да подам тъжба. Не получих положително обслужване, само че въпреки всичко съумях да си пусна жалбата и през вчерашния ден към този момент получих входящ номер”, споделя сагата си дамата.

Все отново цялата история има добър край, откакто със случая е осведомен шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Младен Маринов. Оказва се, че дамата не е записала вярно номера на колата, която се е държала нападателно на пътя.

„ Установен е както автомобилът, по този начин и лидерът. Става въпрос за юноша на 20 години. Той е пътувал в колата със собствен другар на 22 години и две девойки. Продължава работата по случая”, изясни Младен Маринов. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР