В зависимост от това с колко пари разполага българският любител

...
В зависимост от това с колко пари разполага българският любител
Коментари Харесай

2 нестандартни джипки за около 15 бона

В взаимозависимост от това с какъв брой пари разполага българският фен на "джипове ", то той си пада или по по-бюджетните японски оферти, или пък по остарели, само че премиум кросоувъри от огромната немска тройка. Сега обаче ще ви покажем два автомобила с нараснала проходимост, с които несъмнено ще сте разнообразни. Предложения от тях не липсват, като цените им варират от 6 000 до 30 000, само че за сума от порядъка на 15 000 лв., може да се откри порядъчен образец.

Dodge Nitro


Голям, наподобява брутално и ексцентрично и може да се откри у нас с 2,8 литров турбодизелов мотор на VM Motori. Отвътре е пластмасов като кофичка кисело мляко, а прозорците му са не по-големи от остъклението на бункер. Също по този начин не свети с аеродинамиката, а разходът на гориво не е по никакъв начин невисок. Но пък е друг, благонадежден и е релативно нов – производството му започва през 2006 година и приключва през 2012-а. Най-евтиното Nitro, което българският пазар предлага, е за под 10 бона, само че сходни екземпляри в множеството случаи несъмнено се нуждаят от сервиз.

Volvo XC90


За разлика от Nitro, първото потомство на шведското SUV не наподобява на нещо, което ще те изяде за закуска. Volvo XC90 е огромна машина с ненатрапващо се наличие, която е съвършена както за фамилни, по този начин и за представителни потребности. Тази кола има и още един огромен плюс – сигурността при нея е на по-високо равнище от тази при съперниците. Истината е, че Volvo XC90 не е същински всъдеход, а по-скоро огромен и необятен фамилен автомобил. Най-разумната покупка е 5-цилиндровият турбодизел, само че и 6-цилиндровият атмосферен бензин не е за изхвърляне. Истинската конспирация обаче идва с V8 бензиновият мотор, планиран от Yamaha. Производството му започва през далечната 2003-а и продължава чак до 2016-а.

Конкретни разгласи за Dodge Nitro и Volvo XC90 можете пъкъл видите ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР