В зависимост от отличителните си черти на характера зодиите се

...
В зависимост от отличителните си черти на характера зодиите се
Коментари Харесай

Какъв вид е вашата ЗОДИЯ и колко определя характера ви това?

В взаимозависимост от отличителните си черти на характера зодиите се разделят на съществени, неподвижни и преносими.

Кардинални зодии

ОВЕН, РАК, ВЕЗНИ, КОЗИРОГ

Те са доста амбициозни, дейни, целенасочени, инициативни. Родени водачи са, които обичат да преобладават и мъчно одобряват непознатите нареждания. Много самоуверени и неотстъпчиви са, тъй че по-добре не влизайте в спор с тях.
Откажете се да чакате тези 5 зодии, те просто ВИНАГИ закъсняват
Овен При тях в никакъв случай не е въпрос на организация, нито на по-добро обмисляне, а просто на липса на време, тъй като те постоянно скачат от зад...

Често са недоволни макар, че в профил видяно животът им наподобява прекрасен и цялостен с триумфи. Трудно се задомяват, тъй като нито един сътрудник не е съвършен за тях и рядко някой съумява да им угоди.

Неподвижни (фиксирани) зодии

ТЕЛЕЦ, ЛЪВ, СКОРПИОН, ВОДОЛЕЙ

Те са доста проведени, работливи и безпределно упорити. Поставят си високи цели и с неизменност и самообладание ги реализират, като в никакъв случай не се предават. Знаят по какъв начин да се радват на триумфите си и, за разлика от съществените знаци, да бъдат удовлетворени от тях.

Фиксираните зодии са опората в живота на останалите, умеят да сплотяват хората, доста виновни са за каквото и да става въпрос и основават мощни и постоянни връзки между тях.
Как се оправят с работата от у дома всяка ЗОДИЯ?
ОВЕН Вие се адаптирате относително елементарно към обстановката с работата от у дома и сте подготвени за предизвикването и желаете да се справит...

Подвижни зодии

БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, СТРЕЛЕЦ, РИБИ

Те са доста идейни, положителни учители са и доста магнетични за близките. Изпълнителни и положителни подчинени са. Страшно адаптивни са и многостранно развити персони. С каквото и да се захванат, все им се удава. Имат ексцентрично мислене са остроумни, което им оказва помощ в сложни обстановки.

Подвижните знаци са доста обществени, елементарно завързват диалози и съумяват да се внедрят във всяка компания. Позитивни са и с усмивка одобряват и неприятното, и положителното.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР