В заведенията на плажа в Царево, пилешката супа и тараторът

...
В заведенията на плажа в Царево, пилешката супа и тараторът
Коментари Харесай

В България на море: Вижте какви са цените за чадър и храна

В заведенията на плажа в Царево, пилешката чорба и тараторът се оферират на цена към 5 лв.. Основните ястия стартират от към 9 лв..

Въпреки нарастването на цените на продуктите с 20%, към момента е допустимо да се нахраниш с комбинирано обедно меню за сред 7-10 лв..

Цените за наемане на чадър на плаж " Нестинарка " в Царево остават на същото равнище като от предходната година. Въпреки това, доста гости избират да не заплащат за чадър и шезлонг и употребяват свободната зона за отмора.

Тези данни отразяват положението сега на плажовете в Приморско и Царево, като очевидно се вижда понижен интерес от страна на посетителите, което може да бъде предизвикателство за концесионерите. Въпреки, че от лятото има още доста, някои от концесионерите не са оптимисти.

Мнозина от летовниците избират да почиват в чужбина, а тапите към ГКПП-тата към почивните дни го потвърждават. Поне за благополучие все още не са открити рискови детайли във водата и избралите родното Черноморие могат да бъдат спокойни. Институциите твърдят, че надзор на качеството се прави всеки ден.

Източник: lupa.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР