В затвора ще лежи шофьорът, убил семейство гурбетчии на пътя

...
В затвора ще лежи шофьорът, убил семейство гурбетчии на пътя
Коментари Харесай

Бургазлията, убил Дафина и мъжа й, го чака нещо неприятно

В пандиза ще лежи водачът, умъртвил семейство гурбетчии на пътя Кърджали - " Маказа ". Апелативните магистрати анулираха условната присъда на лидера и дадоха дейно наказване от три години зад решетки при първичен „ общ” режим. До делото се стигна след обжалване от страна на родственици на починалите мъж и жена.

Първоначално бургазлията А.Х. получи 3 години „ отнемане от независимост ", само че с 4-годишен изпитателен период от Окръжния съд в Кърджали.

Потресаващи детайлности за труповете край Кърджали! (СНИМКИ 18+)

Зверският пътен случай стана на 28 октомври 2016 година в сектора от пътя спирка „ Джебел " -ГКПП " Маказа ". В региона на село Върхари 25-годишният лидер на „ Мерцедес " навлязъл в насрещната лента и блъснал лек автомобил „ Форд ", в който пътувало семейство от Кърджали, прибиращо се от гурбет в Гърция. На място умира 45-годишната Дафина М., а малко по-късно умира и брачният партньор й-54-годишният Тенчо М.

Двамата бяха едни от най-известните гурбетчии в Кърджали. „ Тенчо е от първите кърджалийци, който отиде преди 15 години в Гърция и си откри работа. После уреди и доста други. Той бе един от най-уважаваните хора в квартал „ Боровец ". 15 години работеше в Гърция и помагаше на околните си ", обявиха след случая близки на починалите.

Тенчо, прочут с прякора си Линдра, и брачната половинка му Дафина се прибирали от Комотини, където работили като селскостопански служащи, а 25-годишният бургазлия отивал в Гърция за уикенда. Загиналите имат 4 деца, които ще би трябвало да получат от отговорния за произшествието лидер по 1500 лв. за водените правосъдни разходи. Магистратите в Кърджали лишиха шофьорска брошура на А.Х. за период от 4 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: 24rodopi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР