В защита на кабинета и срещу вота на доверие премиерът

...
В защита на кабинета и срещу вота на доверие премиерът
Коментари Харесай

Премиерът Борисов присъства на Икономическия форум в Пловдив

В отбрана на кабинета и против вота на доверие министър председателят Бойко Борисов посочи общото икономическо и политическо положение на страната, резултите от битката с контрабандата, работата по еврофондовете, решенията за преодоляване на бежанската вълна. Борисов разяснява тематиката при откриването на първия стопански конгрес у нас в съдействие с гръцкия Форум в Делфи.

Пловдив
 © Българска телеграфна агенция
България е за образец - с ниските си налози и ниска безработица - това посочи министър председателят Борисов.
Бойко Борисов - министър-председател: Завод след цех, като карате по цариградско от София и влизате в Пловдив все едно трафикът е един същ, Тракия отесня, един тип това се дължи на хилядите хиляди нови работни места.
По думите на премиера положителните резултати не се реализирали елементарно. Особено на фона на политически популизъм и у нас, и по света, визирайки митата върху алуминия и стоманата, които Съединени американски щати постановиха към Европейски Съюз.
Бойко Борисов - министър-председател: Къде отиде това свободни придвижване на артикули капитали хора и придвижване, да не приказваме за свалянето на иранската нуклеарна стратегия и глобите - ето през вчерашния ден глобите са стигнали до там че „ Найки “ не са дали обувки на футболистите на Иран.  Юнкер: Митата на Съединени американски щати против Европейски Съюз опонират на цялата логичност и история Юнкер: Митата на Съединени американски щати против Европейски Съюз опонират на цялата логичност и история
Митата, наложени на Европейския съюз от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, опонират на цялата логичност и история и Европейски Съюз ще направи каквото е належащо,...

Бойко Борисов акцентира и ролята на България при прекъсването на мигранската вълна. Затова и се учуди за какво левицата го подлага на критика за несправяне с ръководството.
Бойко Борисов - министър-председател: Така че, тези които желаят избор на съмнение, да си спомнят протестите в Харманли и Овча купел и какво беше в България. С вродената ми невзискателност, това се дължи на мене, че прекъсна. И излизат през вчерашния ден и споделят че това държавно управление е нездравословно. Е, с какво, чакай бе, не ви ли е необичайно, пристигна ли Българска социалистическа партия на власт, фондовете стопират всякога. Те несъмнено споделят че е поради ГЕРБ, но ГЕРБ като е на власт, всички фондове си вървят. Кажете едно „ Благодяаря “, че сме докарали повече пари, че сме отсекли мигрантската вълна, единствени в Европа.
Бойко Борисов приключи речта си с реторичен въпрос с какво политическите му съперници са по-добри от него и настоящето ръководство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР