В заповедта за претърсване на дома в Пенсилвания, където тази

...
В заповедта за претърсване на дома в Пенсилвания, където тази
Коментари Харесай

Убитата бременна жена от амишите е имала порезни рани по главата и шията, казва полицията

В заповедта за претършуване на дома в Пенсилвания, където тази седмица беше убита бременна жена от амишите, се споделя, че тя наподобява е получила порезни рани по врата и главата.

Две идентични заповеди за обиск бяха издадени по искане на държавната полиция по отношение на убийството в понеделник на Ребека А. Байлър, 23. Тялото й беше открито в хола на дома й на няколко благи от Спартансбърг.

Заявленията за заповед по отношение на дома и икономически постройки, подадени от следовател, служител на реда Адам Блек, споделят, че брачният партньор на жертвата, Анди Байлър, е намерил тялото й „ на малко разстояние “ в дома малко след обяд.

Блек написа, че жена, разказана преди този момент от полицията като другарка на фамилията, се е обадила на 911 в 12:36 ч. да заяви, че тя и Анди Байлър заварили Ребека Байлър да не реагира, когато пристигнали.

Полицаят Синтия Шик сподели пред Асошиейтед прес в четвъртък, че следствието и аутопсията са дали визия на полицията какво може да е било оръжието на убийствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР