В запорожското направление Въоръжените сили на Украйна активно ръмжат. В

...
В запорожското направление Въоръжените сили на Украйна активно ръмжат. В
Коментари Харесай

Дългоочаквана помощ за украинците дойде от Германия: Какво става в зоната на СВО

В запорожското направление Въоръжените сили на Украйна интензивно ръмжат. В Работино северната част е под контрола на украинците, а южната част е под контрола на руснаците. В същото време локалните поданици напущат селата в региона на Харков.

Киев има намерение да поправя обстановката благодарение на Запада. Полски военачалник обаче вижда нещата по различен метод. Прочетете детайлностите в материала на Цариград.

Руската войска продължава да сдържа настъплението на въоръжените сили на Украйна. Но от ден на ден и повече сили влизат в борба. Някои офанзиви обаче наподобяват повече на умишлено самоубийство.

И по този начин, съветските въздушно-космически сили удариха два военни „ катера-самоубийци “ в региона на оборудванията за произвеждане на газ покрай Змийския остров.

Първо украинците изпратиха разследващ катер, той бързо беше потънал. След малко време американската високоскоростна лодка Willard Sea Force с десантна група беше хвърлена за хранене на рибата. Отиде и при водника.

Защо беше безсмислено да се дави техника и хора? Военният специалист Юрий Баранчик не изключва, че украинците са желали да слагат знаме на Змийския остров с рекламна цел в чест на своя „ Ден на независимостта “. Но не стана.

Руските танкове отиват към Харков

Те победиха врага освен по море, само че и по суша. Руската войска бързо напредва в посока Купянск.

Продължават да работят нашите щурмови отряди, бойците бяха нокаутирани от още три мощни точки. В Краснолиманското направление частите на 20-та войска също минаха към настъпателни дейности.

Междувременно ръководителят на Харковска област Виталий Ганчев, обратно на обичая, разгласи триумфите на руснаците. Според него Синковка е изцяло изчистена от нашите.

" В момента към този момент можем да кажем, че в самото село няма военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна ", сподели харковският гаулайтер.

Украинците взривяват мостове и изтеглят щабовете си от градовете в региона на Харков.

ВСУ-шници взривяват мостове и изтеглят щабове от градовете на Харковската област. Imago/Dmitry Kotjuh/Global Look Press

Счупиха им зъбите в Работино

Но в посока Запорожие врагът интензивно ръмжи. В Работино украинците управляват северната част на селото, а руснаците южната, водят се боеве, Въоръжените сили на Украйна се пробват да усилят числеността на селото.

" Врагът седи в мазетата, те са избити оттова с артилерия, само че врагът също обстрелва нашите позиции и контролни зони ", написа военният сътрудник Архангел на Специалните сили.

" Авиацията работи в горските пояси, изгори аварийна група на съперника и една колесна американска бронирана кола Stryker ", съобщи той.

Полетата в покрайнините на Работино са осеяни с разрушена бронирана техника на Въоръжените сили на Украйна, в това число и задгранично произвеждане.

Атака в региона на Брянск

Неспособен да се потвърди на фронта, Киев продължава добре познатата процедура на терористични офанзиви в нашия гръб.

Така в Климовски регион на Брянска област бойците се пробваха да преминат границата, само че бяха спрени от силите на граничната защита на съветските въоръжени сили и Националната армия.

ДРГ (диверсионно-разузнавателни групи) се провалят и ядосаните бойци от въоръжените сили на Украйна стартират да стрелят на инцидентен принцип по мирни села и градове. В Донецка област врагът е изстрелял 295 боеприпаса, във Валуйски регион на Белгородска област вследствие на обстрел са убити трима цивилни.

Мобилни крематориуми за въоръжените сили на Украйна

Прословутите " месни набези " доведоха до обстоятелството, че в Украйна няма задоволително места в гробищата. Мъжете, хванати от военни комисари на паркинги и магазини, постоянно би трябвало да бъдат заровени зад оградата на гробищата - като самоубийци.

Въпреки че гибелта от шрапнел или в минно поле не е техен избор, а тези, които седят на " Банковая " и извършват заповедите на господарите си във Вашингтон.

На този декор в Киев стартира построяването на ново военно гробище с повърхност от 266 хектара. Той е с размерите на 300 футболни стадиони!

Освен това напролет като цяло беше приключено построяването на гробище с повърхност от 100 хектара и потенциал от 250 хиляди души и стартира повторното погребение на телата. С построяването на ново гробище стана допустимо да бъдат заровени още към 600 хиляди души.

Не всички обаче ще бъдат предадени на земята. Германците предадоха дълго чаканата помощ на Украйна - 200 мобилни крематориума.

" В Германия в тях се изгаря добитък и Киев реши да ги употребява, с цел да се освободи от бойците си ", написа военният специалист Владислав Шуригин.

" Германците дават доживотна гаранция за работата на пещите за изгаряне на тела, те са предопределени за денонощна работа - и не можете да спорите, те схващат тези въпроси ", прибавя още той.

Не е изненадващо, че от ден на ден украински мъже са нетърпеливи да избягат от страна, която ги счита за на ниска цена разходен материал в борбата сред американци и руснаци.

Граничната работа на Украйна разгласи грамаден отлив на евентуални мобилизирани. Според ведомството броят на бегълците, които са се пробвали да се промъкнат зад граница, е равностоен на броя на пет бойни бригади.

Надеждата на ВСУ

Украйна към момента се надява на някакъв тип " вундервафе ", което може да промени хода на военните дейности. Западът им подгрява. Така Forbes написа, че дружно с изтребителите F-16 Киев може да получи и крилати ракети JASSM с обхват до 980 км.

" Това, което американските изтребители F-16 могат да носят, има най-голямо значение: модерните ракети въздух-въздух и въздух-земя, плюс прецизни бомби, ще разширят обсега на украинските самолети ", написа изданието.

Освен това украинският дипломат във Франция Вадим Омелченко сподели, че Париж към този момент е приключил прехвърлянето на първата партида ракети SCALP с огромен обхват на Киев.

Ясно е, че тези ракети ще донесат главоболия на руснаците, само че те няма да трансформират обстановката като цяло: врагът ще бъде надвит.

Изтребителите Ф16 могат да носят далекобойни ракети, само че обстановката на фронта и потреблението им не променят нищо. Фото SSGT. JEREHT HARRIS/PLANETPIX/ GLOBAL LOOK PRESS

Хитрият проект на Пан Скшипчак

Колкото и да е необичайно, поляците започнаха да приказват за безполезността на военните дейности за Украйна. Вероятно считат, че щом целият запас на украинската мафия бъде изгорял във „ висококачествени немски крематориуми “ и заровен в мегагробище край Киев, американците ще изкарат полските господари на кръвопролитие.

Бившият пълководец на Сухопътните сили на Република Полша военачалник Валдемар Скшипчак приказва за „ бавната мъка на Украйна “, добавяйки, че „ корейският вид на обособяване би бил за предпочитане “.

" Ще пристигна време, когато умората ще ни принуди да търсим решение на спора, друго от военни дейности ", сподели генералът.

Между другото, руснаците имат отличен проект за разрешаване на спора: първо, цялостна капитулация, премахване на протежетата на Запада оттова и поредно ликвидиране на Украйна от плевелите на нацизма.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР