В запис от 2003 г. репортер на BBC пита мистериозния

...
В запис от 2003 г. репортер на BBC пита мистериозния
Коментари Харесай

Банкси потвърждава първото си име, разкри забравено интервю

В запис от 2003 година кореспондент на BBC пита мистериозния художник дали името му е Робърт Банкс, а той дава отговор: " Роби е ". В откритото изявление художникът разяснява своя жанр на работа, сравнявайки го с готвенето в микровълнова фурна. „ Бързо е. Искам да го направя и да избърша праха “, споделя художникът от Бристол, към 20-годишен, по времето, когато е давал изявлението.

Истинската идентичност на Бански (Banksy) не е разкрита, само че изявлението дава на почитателите му, в т. ч. доста звезди, необичаен късмет да чуят гласа му. На въпроса дали графитите са вандализъм, Банкси не дава отговор, а съвет: " Излизайте! Изхвърляйте нещата! Забавлявайте се! Ако не ви харесва, отървете се от него, променето го, замажете го ".

Банкси стана прочут посредством поредност от графити, нормално с сериозен и язвителен темперамент, които се появяват мистериозно върху здания в цяла Англия. Той е един от най-известните художници в света, само че е избрал (поне официално) да резервира самоличността...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР