В заобикалящия ни свят сексът е неизменен спътник на всяко

...
В заобикалящия ни свят сексът е неизменен спътник на всяко
Коментари Харесай

Майсторски клас! 4 малко популярни секс техники /18+/

В заобикалящия ни свят сексът е неизменим сателит на всяко живо създание. Разбира се, при хората съществуват разнообразни способи за реализиране на полово задоволство. Някои от методиките са всеобщо известни, други по-малко познати, а трети остават табу за огромна част от хората практикуващи секс. Ето някои по-специфични полови техники като фистинг, римминг, кътинг, шейвинг, и какво съставляват те.

1. Фистинг (Fisting)
Фистингът съставлява тип полова игра, при която се реализира юмручно разтягане на аналният пръстен (при мъжете и жените) и вагината (при жените), като следва надълбоко навлизане на ръце или други едри предмети. Практикува се от хората, фенове на садо-мазохистичните култове. Обикновено като подпомагащи средства се употребяват лубриканти и различен вид смазващи артикули. Големината на въвежданите вагинално предмети, доближава до глава на възрастен човек. Разбира се, преценката за практикуването на тази полова техника е напълно самостоятелна и става единствено със единодушието на двамата сътрудници.

3. Римминг (Rimming)
Представлява тип полова игра, при която единият сътрудник реализира игра с езика си в аналната област на другия сътрудник. Обикновено този вид полова игра е една от най-предпочитаните и възбуждащи игри, изключително преди пристъпване към анален секс. Предпочита се от всички. И се прави от съвсем всички двойки. Техниката е безвредна, изключително, когато се касае за такава игра сред непрекъснати сътрудници, които поддържат добра персонална хигиена. Така рискът от транспорт на разнообразни болести се свежда до най-малко, а и удоволствието от допира с чисто, ухаещо тяло е същински. Една от заплахите, която крие риммингът, е попадането на чревни паразити или бактерии, във вашата джука празнина, когато вашият сътрудник или партньорка са с паразитоносителство или бактериална зараза, само че и двамата не подозирате това. Бъдете внимателни и практикувайте тази техника единствено с човек, на който може да се има вяра.

3. Кътинг (Cutting)
Това е форма на секс култ, която се използува от практикуващите садо-мазохизъм, за приемане на задоволство от полов темперамент Тя съставлява рязане на кожата с разнообразни остри предмети – ножове, скалпели, бръснарски ножчета, бръсначи, стъкла, пластмаси и други, от което двамата сътрудници получават полова възбуденост. При този тип култ има действителна заплаха от няколко вида инфекции, изключително в случай че предметите, с които се реализира, не са стерилни, а също и чистотата на кожната повърхнина е относителна. Известно е, че въвеждането им в тялото или повърхностното им ползуване, води до образуването на рани, които могат да са с друга форма, размер, величина, дълбочина и разположение. Задължителен детайл при този култ е кървенето. Някои от сексолозите, смятат, че точно приключването на кръвта довежда до полов възторг. Въпреки това, когато го практикувате, не пропускайте няколко съществени правила: стерилни предмети; добре почистена кожа; налага се най-малко единият да употребява стерилни ръкавици, както и дезинфектант. Често обаче, заради особеното екстатично положение, в което се намират двамата сътрудници, тези препоръки се подминават.

4. Шейвинг
Шейвингът е постоянно срещана полова игра, при която двамата сътрудници реализират бръснене на разнообразни елементи от тялото, от което получават полова приятност. Ако се съблюдават изискванията на яловост, непорочност на приборите, както и обособени принадлежности, то рискът от зараза на практика не съществува, защото този акт няма за цел да докара до пострадване на кожата. Редките порязвания, на които всеки от нас е очевидец в ежедневното си бръснене, са елементарно преодолими. Все отново спазвайте главните правила на чистотата и проблем при този вид полова игра няма да имате. Като цяло – този вид игра е много приятна, доставя наслаждение от общуването с тялото на колегата, и също така е с санитарен темперамент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР