В заглавието, разбира се, не говоря за тези работодатели, които

...
В заглавието, разбира се, не говоря за тези работодатели, които
Коментари Харесай

Мозъкът на работодателите е в болничен

В заглавието, несъмнено, не приказвам за тези работодатели, които се грижат освен за своя джоб, само че и за хляба на чиновниците си – тъй като такива има. Говоря обаче за всякакви хора, кичещи се с постове като ръководители шефове на работодателските организации.
Кой оглавява работодателските организации в България? Всеки, който не знае, може да ревизира с 2-3 клика на мишката. И към тези хора, чийто бизнес доста бих желал да бъде обширно тестван, само че не от конструкция, която позволява персоналните данни на горе-долу всички хора в България да бъдат откраднати и продавани в Интернет (в Тъмната мрежа, за която несъмнено още не са чували въпросните държавни пазители на персоналното ни), имам единствено един въпрос:

Сигурно не е Ваша работа. Вашата работа е да се работи 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. 366-тият може да го дадете за отмора, един път на 4 години. С това отношение ще си внасяте от ден на ден служащи от по-затруднени страни по отношение на България – още има такива, въпреки че в Европейския съюз не останаха. А всичко по-кадърно ще гледа по какъв начин да ви тегли майната и да отиде там, където може да живее обикновено – тъй като, г-да самообявили се работодатели, животът не е единствено работа и най-жалките човешки същества са тези, които нямат друго в живота си отвън работата.
А на господин Васил Велев, който изяснява кои били крадците и мошениците, му подсещам един наш остарял диалог – по друга тематика, не чисто работодателска. За тока за бизнеса става въпрос. В началото на годината, под един мой материал господин Велев почна да изяснява за какво черното е бяло – и тъй като се случва, изтриват се всякакви неща, изключително когато на някой му е неловко, аз съм запазил обясненията. Припомням ги в този момент – за всеки, който още не е схванал какъв брой тъкмо тежат думите на сегашния ръководител на АИКБ. И отново става въпрос за какво работодателите като имат проблем с закононарушения, не търсят Министерство на вътрешните работи и съда, а Бойко Борисов! Защо?! Защо?! Защо?!

п.п. Следващото искане на работодателите може да е чиновниците им да си заплащат, че идват на работа - трудът, въпреки всичко, е ария!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР