В Youtube канала на участничката в Гласът на България“ Оливия

...
В Youtube канала на участничката в Гласът на България“ Оливия
Коментари Харесай

Гаджето-чужденец на Оливия от „Гласът на България“ се подигра с Криско и Слави: Изкопирали са „Антилопа“-та на Тита

В Youtube канала на участничката в „ Гласът на България “ Оливия Николова, чието влогърско име е Савина, се появи видео, в което с приятеля й англичанин реагират на българска музика, видя HotArena.

Започнаха с „ Антилопа “ на Тита , а малко по-късно стигнаха до „ Гледай по какъв начин се прави “ на Криско и Слави . Имайки поради, че британецът не е в час с българския музикален шоубизнес, както и това, че във влога вижда и чува за първи път видеоклиповете и песните, рецензиите му евентуално могат да се възприемат като справедливи.

Малко откакто запява Криско, момчето акцентира, че той и Слави са изкопирали „ Антилопа “ на Тита . Оливия му разяснява, че рапърът е продуцент на певицата и може би поради това плановете им си наподобяват толкоз доста. Плюс това работят с еднакъв режисьор, чийто почерк явно към този момент е станал различим и… креативен привършен .

В средата на песента, на която момчето реагира, той установи, че даже и по темп двете песньовки са сходни.

HotArena видя, че тронът-стол, на което Тита стои в клипа към песента й е същият, на който седи и Криско в дуета си със Слави . Друго усещане ни направи, че и за двете видеа част от сюжетите са снимани в затворени стаи с мрачен фон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР