В Ямбол учениците преминават на обучение в електронна среда от

...
В Ямбол учениците преминават на обучение в електронна среда от
Коментари Харесай

В Ямбол учениците преминават на обучение в електронна среда

В Ямбол учениците минават на образование в електронна среда от началото на идната седмица. Детските градини и яслите, към този момент остават отворени, само че при непоколебим утринен филтър, реши Областният медицински съвет на днешното си съвещание.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30078
Присъствените занятия се стопират и в град Стралджа, макар че записаните случаи на болни от COVID-19 възпитаници са единствено осем, само че е налице извънредно висока скрита заболеваемост, безапелационен е зам. - кметът на общината Гроздан Иванов.

За две седмици се прекратява активността на пенсионерските клубове в цялата област, стопират се и спортните надпревари, по информация на Регионалната здравна ревизия.

Предстои затваряне на нощните заведение в града за интервал от две седмици и усилване на контрола в обектите с публично предопределение, както и в детските градини, където има информация за много заболели деца.

Планираните събития за маскарадния фестивал " Кукерландия " се анулират, като се изключи планувана фотоизложба, която ще се състои навън.

Заболеваемостта в региона е 735 на 100 000 души, като най-висока е в община Ямбол - 911, оповестиха от Областния медицински съвет.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30078  Гърция записва 2 случая на нов подвариант на Омикрон Гърция записва 2 случая на нов подвариант на Омикрон  Изнесени пунктове за имунизация против COVID-19 през уикенда Изнесени пунктове за имунизация против COVID-19 през уикенда  " Зелени коридори " през уикенда и в Шумен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР