В условията на застой на пазара на дискретните графики, някои

...
В условията на застой на пазара на дискретните графики, някои
Коментари Харесай

EVGA пусна два нови варианта на видеокартата GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming

В изискванията на застой на пазара на дискретните графики, някои производители започнаха да опитват с външния тип на своите артикули. Така EVGA реши да пусне на пазара две нови модификации на картата GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming. Те се отличават по цвета на кожуха на охладителната система.
Устройствата са получили дългите имена EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Elite Gaming Green и GTX 1080 Ti SC2 Elite Gaming Blue. Кожусите им както се досещате са боядисани в зелен и наследник цвят.



От позиция на техническите характерности, двата модела са безусловно идентични с GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming. Графичният процесор Nvidia GP102 действа на честотите от 1556 до 1670 Mhz в динамичен овърклок. Налична е още 11 GВ VRAM GDDR5X, характеризираща се с ефикасна периодичност 11016 Mhz. Допълнителният източник на зареждане се свързва с 8 и 6-пинови конектори PCI-E Power.



Към забележителните особености на новите артикули може да се означи съществуването на девет спомагателни термодатчика iCX и LED RGB подсветка на логото. Закупуването на графичните карти EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Elite Gaming Green и GTX 1080 Ti SC2 Elite Gaming Blue може да се извърши към този миг от официалния онлайн магазин. Препоръчителната цена на новите артикули е 950 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР