В условията на задълбочаваща се енергийна криза някои британски училищни

...
В условията на задълбочаваща се енергийна криза някои британски училищни
Коментари Харесай

Сън разкри плановете на британските власти срещу високите сметки за отопление

В изискванията на задълбочаваща се енергийна рецесия някои английски учебни управляващи взеха решение да понижат температурата в класните стаи и да купят пуловери за учениците с ниски приходи, с цел да се усещат удобно през зимата. Това заяви вестник " Сън ", като се базира на шефове на учебни заведения.

Ще има отопление учебните заведения, само че може да се наложи температурата да бъде понижена с един или два градуса, споделя Стив Чок, началник на мрежата от междинни учебни заведения Oasis Academies.
 Сметките за сила във Англия скачат с 80 %
Сметките за сила във Англия скачат с 80 %

Очакват се дейностите на бъдещия министър председател

Предвид новите ограничавания децата ще бъдат насърчавани да носят суитчъри в учебно заведение. В учебните заведения обаче се образоват и деца от фамилии с ниски приходи и за някои от тях може да е мъчно да си купят топли облекла. Ето за какво учебните заведения би трябвало сами да се погрижат за закупуването на спортни екипи за учениците и да ги раздават на нуждаещите се.

Освен това стана ясно, че английското държавно управление създава проекти при положение на митинги поради внезапното повишение на цените на електрическата енергия , разкри " Сън ", базирайки се на свои източници.

Британските управляващи не изключват, че рекордно високите цени на електрическата енергия ще провокират протести и увеличение на престъпността.

Британският енергиен регулатор Ofgem предвижда, че цените на електрическата енергия в Обединеното кралство ще се покачат с 80% от 1 октомври, а междинната сметка на семейството за годината ще надвиши 3500 паунда (над 4100 долара). Така разноските за електрическа енергия от 3549 паунда ще бъде съвсем три пъти по-висока от тези от предходната зима - 1277 паунда, заключи " Гардиън ".

В същото време ръководителят на регулатора Джонатан Брирли предизвести, че доставчиците възнамеряват още веднъж да покачат цените за потребителите от 1 януари. В средата на август задълженията на жителите на Обединеното кралство за електрическа енергия доближиха рекордните 1,3 милиарда паунда.
 Британски вестник: Войната на Путин и зелените деятели ще ни докарат разоряващи сметки за сила
Британски вестник: Войната на Путин и зелените деятели ще ни докарат разоряващи сметки за сила

Не се чака саморегулация на пазара

Цените на силата в европейските страни започнаха да се покачват след началото на съветската експанзия против Украйна и глобите, наложени от Запада против Москва. В резултат на това нормалните вериги за доставки бяха нарушени, а цените на комуналните услуги и питателните артикули в Европа внезапно се покачиха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР