В условията на продължавано престъпление е задържан 43-годишен мъж от

...
В условията на продължавано престъпление е задържан 43-годишен мъж от
Коментари Харесай

Задържаха мъж, избягал два пъти от полицейска проверка

В изискванията на продължавано закононарушение е арестуван 43-годишен мъж от Димитровград. В рамките на 5 дни мъжът за повторно не е спрял с автомобил за полицейска инспекция, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Вчера в 10:00 часа на кръстовището сред булевардите " 3 март " и " Благоев " в града, автопатрул от Районното ръководство в Димитровград е подал сигнал със стоп палка за инспекция на лек автомобил, каран от арестувания. Въпреки подадените още звукови и светлинни сигнали за прекъсване, лидерът е траял пътя си в посока село Добрич. През цялото време е бил следван от длъжностен автомобил. В селото познайникът на полицията самокатастрофирал, след което изоставил колата и побягнал.

Впоследствие е задържан от униформените служители на реда, разяснява Българска телеграфна агенция.

Отказал е тест за алкохол, опиати и кръвна проба. Действията му са били идентични и на 2 юни, когато още веднъж бе арестуван след непокорство за инспекция. За случая е известена прокуратурата, повдигнато му е обвиняване в изискванията на продължавано закононарушение по формирано бързо произвеждане, допълниха от полицията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР