В условията на постоянно усложняваща се пандемична обстановка и нарастващи

...
В условията на постоянно усложняваща се пандемична обстановка и нарастващи
Коментари Харесай

УС на БАР удължава сроковете за набиране на кандидатури в конкурсите BAAwards`21-22 до февруари 2022 г.

В изискванията на непрекъснато усложняваща се пандемична конюнктура и възходящи провокации пред професионалната маркетингова общественост, УС на БАР взе решение да улесни и насърчи присъединяване в състезанията за премиите на БАР (BAAwards), с цел да извлече оптималната изгода от тяхното ноу-хау за всички страни (рекламодатели, информационни организации и студенти).

Конкурсите BAAwards`21-22 ще продължат да одобряват поръчки от рекламодатели и информационни организации до 14 февруари 2022 година, а от студентски екипи - до 28 февруари 2022 година Срокът, в който би трябвало да са осъществени подаваните бизнес акции, се удължава до края на 2021 година като обгръща двугодишен интервал от 1.1.2020 година до 31 декември 2021 година При студентите този период се удължава до края на февруари 2022 година

Галасъбитието за обявяване на спечелилите ще бъде през първата десетдневка на април 2022 година

Всички подадени до момента акции се резервират в онлайн системата и ще вземат участие в BAAwards`21-22. Такси ще се заплащат след привършване на приемането на поръчки (февруари 2022 г.). Организациите, които към този момент са подали поръчки, ще могат в посочените периоди да актуализират, трансформират или допълват качената в уеб страницата baawards.com информация ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР