В условията на карантина не бива да се излежаваме. Трябва

...
В условията на карантина не бива да се излежаваме. Трябва
Коментари Харесай

Тренирай вкъщи с Тервел Пулев

В изискванията на карантина не трябва да се излежаваме. Трябва да продължаваме да сме дейни, безапелационен е носителят на Интерконтиненталната купа в полутежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) Тервел Пулев.
Кубрат Пулев пред bTV: Егоистично е да мисля за мач сега (ВИДЕО) „ Аз съм едно огромно дете “, съобщи българският боксьор
В страната ни са признати изключителни ограничения в битката с разпространяването на ковид и по тази причина всеки пробва самичък да откри метод по какъв начин да се оправи със скуката, като в това време се пробва да не изгуби форма около цялото седене у дома. Ето за какво по-малкият от братя Пулеви реши да покаже на почитателите си във " Facebook " примерна подготовка в домашни условия.



" Както знаем доста добре, заради създалата се конюнктура би трябвало да заобикаляме обществените контакти и по опция да се изолираме у дома. Ще ви покажа примерна подготовка, която всеки може да направи самичък вкъщи благодарение на три уреда: въже за скачане, гири и тенис топка ", споделя Тервел Пулев във видеото.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР