В условията на финансова несигурност, драстична инфлация и нарастващи цени

...
В условията на финансова несигурност, драстична инфлация и нарастващи цени
Коментари Харесай

TBI Bank увеличава кредитния лимит до 15 000 лева

В изискванията на финансова неустановеност, фрапантна инфлация и възходящи цени кредитните артикули, които предлагаме напълно онлайн, на стойност до 12 000 лева се оказват незадоволителни за покриване на финансовите потребности на потребителите. Ориентирани към клиентите, стремящи се да отговорим на техните потребности, новите действителности и инфлацията, увеличихме кредитния предел на кредитния ни артикул „ банков заем онлайн “ и нашите нови и сегашни клиенти могат да се възползват от Кеш онлайн на стойност до 15 000 лева – сума, задоволителна, с цел да задоволи финансови потребности от друго естество и да разреши на потребителите да осъществят задачите и проектите си. Кредитните ни артикули, отпускани онлайн, имат и други скъпи преимущества.

Предимства на Кеш онлайн

1. TBI Bank предлага напълно цифрово кандидатстване, елементарно и бързо, без нужда от посещаване на банков клон. За минути получавате утвърждение на молбата си за заем, без да е належащо да напускате дома си. Получаването на средствата след утвърждение на молбата за заем също е бързо и се реализира по най-удобния за потребителя метод.
2. Професионално обслужване, готови консултанти, които са на ваше разположение, с цел да ви оказват помощ в избора ви.
3. Кредит от банка с история, потвърдила своята бистрота и грижа за клиента.
4. Кредит без поръчители, без условие за доказване на прихода.
5. Бързо и елементарно погасяване на заема по най-удобния за вас метод. Предлагаме голям брой способи за заплащане на месечната вноска, от който да изберете най-удачния за вас.
6. Кредитен калкулатор, наличен на уеб страницата ни, благодарение на който елементарно да изчислите месечната си вноска при друг размер и период на заема. Това ще ви разреши да изберете период, при който месечната вноска ще дава отговор на финансовите ви благоприятни условия и приходите ви и няма да затрудни бюджета ви.
7. Иновативно и комфортно мобилно приложение, позволяващо следене и ръководене на заемите онлайн, заплащане на вноските и изтегляне на спомагателна сума. С негова помощ няма да закъснеете за заплащането на вноска по заема си, заради нехайство или тъй като сте не запомнили за нея. Приложението дава опция да погасявате вноските си през мобилния си телефон.
8. Застраховка на заема, която TBI Bank предлага ви подсигурява, че няма да попаднете в сложна финансова обстановка при непредвидени неприятни събития. Застраховката подсигурява финансовата ви сигурност и успокоение, като застрахователят покрива задължението напълно или отчасти при настъпило застрахователно събитие – краткотрайна неработоспособност, дълго болнично лекуване, загуба на работното място. Предлагаме и застраховки за кредитни артикули, отпускани на консуматори на възраст над 66 години, с цел да осигурим спокойствието им.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР