В управлението има дълго корумпирани хора, говоря за ГЕРБ, а

...
В управлението има дълго корумпирани хора, говоря за ГЕРБ, а
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Идва момент за ротация и очаквам Бойко Борисов да смени всички министри

" В ръководството има дълго корумпирани хора, приказвам за ГЕРБ, а другите – новите, са неотдавна корумпирани, тъй като съумяха доста бързо да влязат в схемите. Те смениха всички управителни длъжности, само че в този момент идва миг за ротация и чакам Бойко Борисов изцяло законно да смени всички министри ", разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ проф. Николай Радулов, учител по национална сигурност в Нов български университет.
„ Всичко, което се случва в Близкия изток, ще докара до засилена мигрантска вълна и ние ще я усетим доста скоро. Тук става дума освен за Израел, а и за протичащото като цяло в линията Газа. Притеснява ме всичко, което ще се случва в Близкия Изток. Очаквам още веднъж да бъдат разпалвани местни или по-големи спорове там. Там няма в случай че. Там ще се случват неща. По една или друга причина самолетоносачите на Съединени американски щати към този момент наближават, а това не е инцидентно “, добави Радулов.
„ Но всичко това, което се случва в Израел, е и разследване на извънредно тежката вътрешна битка сред ръководещи и съпротива. Това, на което ставаме очевидци в този момент, е преференциално за Нетаняху. Той не го реализира в спокойно време, само че в този момент сподели, че по време на такава страшна покруса и по време на една война, не може и да става дума за разцепление, а би трябвало да се обединят и да ръководят дружно. Това някак резервира поста на Нетаняху от рухване от власт, а него от затвор “, сподели още гостът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР