В унисон с една от най-популярните нови тенденции в областта

...
В унисон с една от най-популярните нови тенденции в областта
Коментари Харесай

Panasonic представя новия уред за парна баня за лице с нано-йонна технология за сияйна, подхранена кожа

В унисон с една от най-популярните нови трендове в региона на грижата за хубостта - почистването на разположение с пара, Panasonic показва уреда за парна баня (сауна) за лице EH-XS01 с нано-йонна технология, която ще спомогне за реализиране на резултата от посещаване в козметичен салон, само че в комфорта и уюта на личния дом.

Всички мечтаем да имаме безупречна кожа, само че постоянно нашият претрупан метод на живот или нездравословни привички могат да попречат на това. Използването на новия апарат за парна баня (сауна) за лице Panasonic EH-XS01 при ежедневната постоянна грижа за кожата значи, че изпълнената със стрес седмица, климатизацията в офиса или спомагателната чаша вино вечер няма да доведат до суха, повредена или обезводнена кожа.

Дълбоко разчистване и хидратиране

Редовната приложимост на домашната сауна за лице ще направи кожата по натурален метод по-мека, по-чиста и по-свежа. Използването на пара преди и по време на почистването загрява и почиства кожата, с помощта на което се отстраняват по най-благоприятен и верен метод мазнините, замърсяванията и мъртвите кожни кафези, а лицето остава чисто и освежено.

Сауната за лице генерира парни частици с нано-размери, които са 18 000 пъти по-малки от елементарните парни частици и надлежно доста по-лесно се всмукват от кожата. Резултатът е хидратирана, надълбоко почистена, еластична кожа за красиво и лъчезарно лице.

Ефект на подмладяване

Остаряването е доста деликатна и персонална тематика за всяка жена, само че в този момент към този момент е допустимо да се правят естествени лечения за подмладяване в уюта и неприкосновеността на личния си дом. Начинът, по който кожата остарява, зависи мощно от наличието на колаген в структурата й. Чрез потреблението на сауната за лице на Panasonic може да се усъвършенства еластичността и гладкостта на кожата - загряването на кожата усилва концентрацията на HSP (Heat Shock Protein) протеини, които естествено подтикват производството на колаген. Ако се поддържат равнищата на колаген, кожата ще остане здрава, мощна и без бръчки за по-дълго време.

Редовна ежедневна грижа

Тайната на добре изглеждащата кожа е доста семпла: ежедневна постоянна грижа. Процедурата не е нужно да е скъпа, комплицирана или да лишава прекалено много от свободното време. С новия апарат за парна баня (сауна) за лице Panasonic (EH-XS01) предлага изключителна лекост при приложимост. Достатъчно е единствено да се налее дестилирана вода в резервоара и е подготвен за потребление. Продължителността на процедурата се дефинира от количеството вода в резервоара. В взаимозависимост от самостоятелните потребности при грижата за кожата, уредът дава разнообразни благоприятни условия - от цялостно 12-минутно хидратиране, през 6-минутно хидратиране, до бързо 3-минутно надълбоко разчистване. Благодарение на компактния й размер, сауната за лице може да се съхранява в долап, без да заема ненужно пространство в дома.

Независимо от самостоятелната потребност - поддържане, хидратиране или детоксикация, сауната за лице ще бъде от изгода във всяка обстановка. Тя освен ще направи кожата ви да наподобява здрава и сияйна извън, само че ще ви остави да се чувствате превъзходно и от вътрешната страна. Поддръжката и използването й не изискват каквито и да било съпътстващи настоящи разноски, като подмяна на касети и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР