В Унгария и Словения се провежда европейското първенство за младежи

...
В Унгария и Словения се провежда европейското първенство за младежи
Коментари Харесай

Патрик Кутроне: За мен е чест да бъда капитан на Италия

В Унгария и Словения се организира европейското състезание за младежи до 21 години. Днес приключва груповата фаза на шампионата, а четвъртфиналите ще са в края на май. Бъдещите звезди на футбола се борят за огромния трофей, а нощес станаха ясни участниците в четвъртфиналната фаза от групи А и Б.

Италия си обезпечи място измежду най-хубавите 8 в конкуренцията, след безапелационното 4:0 против Словения. Успехът бе изцяло задоволителен за „ адзурите “, които чакат Нидерландия в идната фаза. За безапелационната победа късно нощес на италианците, два гола означи Патрик Кутроне, като нападателят пропусна и дузпа. Голаджията бе с капитанската лента, а футболистът на Валенсия дефинира като същинска чест за него, да е капитан на страната си. Бившият състезател на Милан, твърдо има вяра, че Италия има силите и опциите да се бори за европейската купа.

„ Беше доста значимо да спечелим против Словения, единствено успеха ни гарантираше присъединяване в идната фаза. Справихме се отлично, подходихме съществено към дуела и си свършихме работата. Винаги съм мечтал да бъда капитан на Италия, кой не желае това. Усещането е необикновено и в никакъв случай няма да не помни тази страст. Това, че съм с съществена заслуга за успеха може единствено да ме радва, означих 2 попадения и мисля, че изиграх страховит мач. В клубния си тим не играя доста, само че съм подготвен да употребявам възможностите си. Вярвам, че Италия ще покаже най-хубавото в решителната фаза на шампионата, която ни чака в кра я на май, желая Италия да е европейски първенец “, приключи Кутроне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР