„В Украйна няма радикали, които могат да причинят подобни неща

...
„В Украйна няма радикали, които могат да причинят подобни неща
Коментари Харесай

Журналист: Трябва да си морален изрод, за да повтаряш руските извратени лъжи, че Украйна сама избива народа си

„ В Украйна няма радикали, които могат да причинят сходни неща на цивилни. Не знам за кого Русия излиза с такива тези. Колкото и лимитирана да е вътрешната съветска аудитория, има способи да се научи цялата информация “, добави тя.

„ Дори към този момент съветската аудитория стартира да подлага на критика тези опровержения, че труповете си движели ръцете и сядали. Вече има по-детайлни видео фрагменти. Международни наблюдаващи са на място, там са и интернационалните публицисти. Информация има Или си на страната на лъжата, или на страната на истината “, добави тя.

„ И по какъв начин може 2022 година след всичко, което се случи, да цитираш ТАСС или Риа новости или Ройтерс “, попита журналистът.

Соня Мартинюк изясни, че изпратените съветски войски най-често са представители на малцинствени групи: „ Путин организира етническо пречистване и в личната си страна. Представителите на малобройните нации нямат право да водят война. Унищожаването на генофонда води до изгубване на тези нации. Но вижте кои водят война в Украйна. Путин си взема решение етнически проблем “.

От своя страна полковник Владимир Миленски от Атлантическия съвет на България уточни, че това е почеркът на армията на Руската федерация, без значение на националностите в нея.

„ Това е неуспех на командването и на подготовката на съветската войска, който не се е случил по време на войната “, разяснява той.

По думите му съветската войска стои в предишното.

„ Тя на процедура води война по методите, които помни от Втората международна война и методите, които затвърди като свои познания за воюване в Чеченската война и в Грузинската война. Те не са научили нищо ново “, твърди полковникът.

Той беше безапелационен, че воюването изисква професионален надзор, а съветската войска води война „ по зверски способи “.

„ При тях ги няма тези задръжки, които се постановат чрез образованието на въоръжените сили, когато те са професионални. Как мислите се възпитава един боец, когато го викаш от домашното му огнище? Воюването изисква особено държание и самоконтрол. Руската войска не е професионална и води война по дивашките способи “, безапелационен е Миленски.

Според журналиста Асен Генов това, което виждаме сега като способи на съветската войска, прилича нещо, особено за първата половина на 20 век.

„ Ще продължа метафората, която не е моя, само че е подобаваща - виждаме войната на две ТКЗ-та, жестоко казано. Или по-скоро войната на едно ТКЗ против една самостоятелна и свободна страна. Иронията за тракторите, които влачат пленената съветска военна тежка техника е изцяло показателна за равнището на съветската войска “, добави той.

Според Генов Украйна заслужава възторженостти за метода, по който е мобилизирала гражданското общество, териториалната защита и опълчението на равнище партизанска война.

„ Самите украински въоръжени сили, които без значение че отстъпват на Русия във връзка с противовъздушната защита и способността да водят военни дейности по въздух, по земя виждаме, че изтласкват към този момент “, изясни журналистът, който бе безапелационен, че „ Путин е военнопрестъпник “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР