В Ухан пациентите се прехвърлят в нова болница с 1000

...
В Ухан пациентите се прехвърлят в нова болница с 1000
Коментари Харесай

Медик в Ухан: Има много повече заразени и загинали от официално съобщеното

В Ухан пациентите се трансферират в нова болница с 1000 кревати , за която всички се надяват, че ще помогне за уединяване на разпространяването на ковид . Но доктор разяснява, че са претрупани и не могат да се оправят с всички случаи, оповестява " Дойче Веле ".

" Мисля, че има доста повече инфекции и смъртни случаи от ковид, в сравнение с бяха обявени публично . Когато предварителните проби открият, че пациентът има белодробна болест, пробата с нуклеинова киселина (NAT), който открива вируси, не постоянно може да се извърши, защото описът на чакащите е прекомерно дълъг . Следователно пациентът не се диагностицира ", изяснява Жиес Луо.

" Освен това, в случай че някой почине от белодробната болест и не е взел NAT теста, смъртността не е статистически записана като породена от ковид . "
 СЗО: Няма пандемия и коронавирусът не мутира
СЗО: Няма пандемия и коронавирусът не мутира

Няма доказателства досега вирусът да мутира

Пациентите, проявяващи признаци, постоянно би трябвало да чакат с часове , преди да получат лекуване. Предписват им се медикаменти и се изпращат вкъщи, с цел да се самоизолират .

Чакалните са цялостни с кашлящи хора , а здравите, които би трябвало да изчакат в тези условия, рискуват заразяване.

Отнема доста време, с цел да стигнете до друга болница . Ако някой не има автомобил, той зависи от такситата, само че единствено два таксита са публично избрани за всеки жилищен блок.

Само няколко доброволци водят хората в болничното заведение. Аварийният номер 120 е изцяло покрит и към този момент не работи .

Хората са принудени да вървят пешком до болничното заведение .

 Какво е ковид и би трябвало ли да се тревожим?
Какво е ковид и би трябвало ли да се тревожим?

Въпреки всичко това няма причина за суматоха

Защитните маски и дезинфектанти са разпродадени . Болниците имат доста лимитирани доставки.

Междувременно в Ухан дойдоха доста дарения. Въпреки това не могат да се съблюдават наредбите за лекарите да сменят маски и защитно облекло на всеки четири до шест часа .

2000-те спомагателни кревати в новопостроените лечебни заведения не са задоволителни , тъй като няма задоволително медицински личен състав .

Лекарите и медицинските сестри са изцяло затрупани и системата, организираща промените, се разрушава. Необходимо е дълготрайно лекуване, за възобновяване от белодробна болест .

Властите сега активизират потенциала в по-малки клиники .
 Изследване: От 99 пациента в Ухан 1-20 януари, 11% умират от органна непълнота
Изследване: От 99 пациента в Ухан 1-20 януари, 11% умират от органна непълнота

Коронавирусът доближи до всеки район в континентален Китай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР