В UFC 245 Колби Ковингтън се опита да спечели титлата

...
В UFC 245 Колби Ковингтън се опита да спечели титлата
Коментари Харесай

Дейна Уайт вече има планове за Ковингтън

В UFC 245 Колби Ковингтън се опита да завоюва купата в полутежка категория на UFC от против първенеца Камару Усман. За страдание на кандидата, тази задача не мина по проект, защото бе спрян от ударите на нигериеца в петия рунд. На Ковингтън евентуално ще му отнеме известно време, с цел да се възвърне от контузиите, които получи в борбата - най-много счупената челюст.

Оттам ще се върне към планирането и тактиките, защото ще се опита да се върне в конкуренцията з а купата И по този начин, против кого ще се бие Ковингтън, когато е здрав и подготвен да се върне? Това следва да разберем, само че сега президентът на UFC, Дейна Уайт се надява да го срещне с някогашния първенец в полутежка категория Тайрон Уудли. В разгара на царуването на Удли, той и Ковингтън бяха разгорещени противници, постоянно обменяйки обиди в изявленията и в обществените мрежи. Двамата по този начин и не се срещнаха до момента в който Удли държеше колана, явно към този момент е пристигнало времето за този мач.

„ Бих желал да направя борба сред Ковингтън и Уудли по-късно “, сподели Уайт. „ Това би било забавен дуел, само че в случай че той е със счупена челюст, няма да се възвърне скоро. След такава война той ще би трябвало да почива, да се погрижи за здравето си за известно време и тогава ще забележим какво желае да прави. "
Уайт също се приказва и за връзките си с Ковингтън. Съдейки по мненията на Ковингтън преди дуела можем да предположим, че са много обтегнати. Но в действителност не е по този начин, споделя шефът на UFC.

" Нямам проблем с него ", сподели Уайт. „ Нямам проблем с Ковингтън. Слушайте, аз се занимавах с хора като него милион пъти през последните 20 години. Можете да се каже, че не е благополучен след последния си дуел - не мина както е възнамерявал. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР