В уеб-пространството се появиха качествени изображения на смартфоните Galaxy S9

...
В уеб-пространството се появиха качествени изображения на смартфоните Galaxy S9
Коментари Харесай

Качествени изображения на Galaxy S9 и Galaxy S9+ от всички страни

В уеб-пространството се появиха качествени изображения на смарт телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+, които демонстрират техния външен тип от всички страни.
Този път приключването не е от вътрешни източници, а от интернет магазина Olixar , който от няколко години предлага защитни калъфи за другите смарт телефони.

Магазинът разгласява дизайна на своите нови калъфи, само че по едно и също време с това сподели външния тип на новите смарт телефони, анонсът на които е разгласен за събитието Galaxy Unpacked 2018, което ще протече през първия ден на ревюто MWC 2018 – на 26-ти февруари 2018 година. Потвърди се информацията, че S9 ще има единична камера, а S9+ – двойна.



В новите смарт телефони на Samsung, скенерът за пръстови отпечатъци е ситуиран под главната камера, което е доста по-удобно от Galaxy S8 и S8+.

Според изтеклата към сегашен ден информация, новите флагмани ще се базират на топ-процесорите Exynos 9810 за Съединени американски щати и Snapdragon 845 за Китай и ще разполагат с 4 или 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск, USB Type-C, Wi-Fi 802.11ad (новия стандарт) и Bluetooth 5.0 модули за безжична връзка, както и NFC модул за работа с платежните системи Android Pay и Samsung Pay.

Според друга неофициална информация, Galaxy S9 и Galaxy S9+ ще са малко по-скъпи от сегашните флагмани. Истината ще разберем през месец февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР