В уеб-пространството се появи много интересна снимка на един от

...
В уеб-пространството се появи много интересна снимка на един от
Коментари Харесай

Прототипът на Galaxy S10 има екран със съвсем тесни рамки и без прорез

В уеб-пространството се появи доста забавна фотография на един от прототипите на смарт телефона Samsung Galaxy S10.
Снимката демонстрира, че новият флагман в действителност ще има рекорден екран, заемащ 97% от площта на предния панел .

Изображението би могло да се счете за подправено. Но е оповестено от известния блогър Ice Universe, който до момента нито един път не е подвеждал потребителите.

Разбра се още, че новият смарт телефон Samsung Galax S10 в южнокорейската корпорация е прочут с кодовото си име Beyond . Засега не се знае къде са сложени предната камера и останалите датчици. Най-вероятно е употребена структурата на Oppo Find X, при която тези датчици излизат от горната част на устройството. Изглежда че този метод ще се наложи на пазара.

Според изтеклата към сегашен ден информация, новият Galaxy S10 ще има голям Super AMOLED екран с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Освен това новият флагман ще разполага с 3D Face камера и ще се базира на чипа Qualcomm Snapdragon 855 с 8х процесорни ядра, работещи с тактова периодичност 4,1 GHz. Интегрираният графичен ускорител е Adreno 640. Устройството ще поддържа най-новите мобилни мрежи от пето потомство.

Официалната презентация на смарт телефона Samsung Galaxy S10 се чака след половина година на събитието CES 2019 в средата на месец януари 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР