В уеб-пространството се появи информация за новия безрамков флагман TP-Link

...
В уеб-пространството се появи информация за новия безрамков флагман TP-Link
Коментари Харесай

TP-Link Neffos: безрамков Android смартфон, който ще се хареса на потребителите

В уеб-пространството се появи информация за новия безрамков флагман TP-Link Neffos с превъзходен дизайн, който се чака да се хареса на пазара.
Според тази неофициална информация, TP-Link Neffos е оборудван с 6-инчов безрамков екран с резолюция 2160х1080 пиксела (FHD+) и съответствие на цените 18:9. Основната камера е двойна с резолюция 16+20 мегапиксела с поддръжката на портретен режим и двукратно оптично нарастване. Хардуерът на мобилното устройство е от топ-ниво.



Въпреки че не се оповестява какъв тъкмо е този топ-хардуер, допуска се, че процесорът ще бъде Qualcomm Snapdragon 835 с тактова периодичност 2,45 GHz, работещ дружно с 8 GB оперативна памет и 128/256 GB флаш-диск. На оповестените изображения се вижда, че TP-Link Neffos има скенер за пръстови отпечатъци на задния панел, а фотосензорите на двойната камера са ситуирани отвесно. Задната част на смарт телефона е направена от стъкло, само че се чака да има модели и с керамика.



Вижда се още, че горният долният отстъп са напълно дребни и има възможност, TP-Link Neffos да се окаже най-безрамковият смарт телефон на пазара. Устройството работи под ръководството на операционната система Android и се чака да бъде показан при започване на месец декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР