В цяла Италия се проведоха протести срещу Covid мерките на

...
В цяла Италия се проведоха протести срещу Covid мерките на
Коментари Харесай

Нобелистът Люк Монтание на протеста срещу Сovid ваксините и сертификатите в Италия

В цяла Италия се организираха митинги против Covid ограниченията на държавното управление, които включват " зелен " и " супер зелен " пропуск, изискващ ваксина или преболедуване, наложително имунизиране за някои трудови категории и за над 50-годишните.

Протестите бяха проведени от над 40 сдружения и комитети, оповестява кореспондентът на БНР на Ботуша.

Най-многобройни бяха митингите в Рим - към 5000 души от цялата страна се събраха се на площад " San Giovanni ", и в Милано.

В Рим пристанищни служащи от Генуа с надписи " Свобода и Истина " непринудено се грижеха за спокойното осъществяване на събитието.

В Милано специфичен посетител бе френският академик и притежател на Нобелова премия за откриването на вируса на СПИН - вирусологът Люк Монтание.

На площада пред стачкуващите той съобщи: " Противно на казаното, тези ваксини въобще не защищават. Това излиза наяве последователно и е научно прието през днешния ден. Това потвърждават освен научните опити, само че и тестванията върху болните ", беше безапелационен Люк Монтание.

Навсякъде протестиращите издигнаха лозунги за независимост, базирайки се на Конституцията, със викания " Долу ръцете от децата ", " Стига здравна тирания ", както и с апели за оставката на италианския министър председател Марио Драги.

Освен в Италия, митинги против Covid узаконяването и ограниченията през днешния ден имаше и в други европейски страни.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР