В цял свят се наблюдава тенденцията за по-късно родителство. А

...
В цял свят се наблюдава тенденцията за по-късно родителство. А
Коментари Харесай

Ал Пачино отново баща на 83

В целия свят се следи наклонността за по-късно родителство. А в звездните среди има не един и два образеца на мъже, които се вземат решение да станат татковци на възраст, на която е по-логично да гледат внуци и даже правнуци.
 Ал Пачино на 83
Ал Пачино в 30 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Поредният е Ал Пачино. Актьорът, който в края на април навърши 83 години, напълно скоро ще стане татко за четвърти път. 29-годишната му другарка е бременна в осмия месец и се чака през юни или юли да стане майка на звезден правоприемник.

Новината бе доказана от представителя на Пачино пред TMZ. През пролетта на предходната година за пръв път видяхме артиста и актуалната му половинка дружно на обществено място.

82-year-old Al Pacino is expecting his fourth child with 29-year-old girlfriend Noor Alfallah, TMZ reports.
— Pop Base (@PopBase)
Но изказванията са, че двамата са поддържали загадка връзка и по време на пандемията, по тази причина и решението да имат дете не е толкоз преждевременно, колкото може да ни се стoри първоначално.

Звездата от " Кръстникът " има щерка Джули Мари на 33 и близнаци Оливия Роуз и Антон Джеймс на 22 години. През години Пачино съобщи в свое изявление, че е много отдаден на бащинството и е виновен към децата си.
 Modi - филмът за Модиляни, по който работят Джони Деп и Ал Пачино
Какво събра Джони Деп и Ал Пачино

Ще ги забележим ли още веднъж дружно на екран

Той постоянно е част от живота им, в случай че когато не е, това е разстройващо и за него, и за тях. Затова сме сигурни, че ще даде цялата си обич и на четвъртото си дете, колкото и време да успее да прекара с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР