В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира около три пъти повече,

...
В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира около три пъти повече,
Коментари Харесай

Бруно Акрапович ще прибира 5-цифрена сума в евро в ЦСКА

В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира към три пъти повече, в сравнение с е получавал в Локомотив (Пловдив). Преди началото на сезона босненецът беше един от най-нископлатените наставници в родния хайлайф.

Доста от треньорите в еfbet Лига прибираха по-високи заплати от него, макар че не могат да се похвалят и с дребна част от достиженията му. Все отново през новия сезон възнаграждението на Акрапович бе нараснало. Това стана, откакто в два следващи сезона завоюва Kупата на България - първият задграничен треньор, който може да се похвали с сходно достижение.

След това Бруно завоюва и Суперкупата. При това го направи, откакто с Локомотив (Пловдив) победи първенеца Лудогорец в Разград.

В ЦСКА Бруно Акрапович ще прибира 5-цифрена сума в евро, написа „ Тема Спорт “ и добавя, че босненецът ще докара със себе си единствено един асистент, който да влезе в щаба му на „ Армията “.

Става въпрос за хърватин, който не е работил с него в Локомотив. Вчера Акрапович разгласи пред БЛИЦ, че си потегля самичък от " Лаута " и няма да води асистентите си на " Армията ", като сподели, че ще разчита на помощниците в ЦСКА - Даниел Моралес, Красимир Чомаков, треньорът на вратарите Ивайло Иванов и кондиционният експерт Кирил Динчев.

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев беше сбит във връзка предстоящото предопределение на Бруно. Стратега пожела триумф на босненеца, въпреки и той да не е подписал към момента договор с " алените ".

" Не мога да разясня, защото към момента не е оповестено нищо публично. Треньорската работа е такава, през днешния ден си тук, а на следващия ден там. Желая му откровено триумф. Ако има положителни взаимоотношения сред треньора и играчите, ще прави работа. Лично още не съм го виждал, само че доколкото запознат съм изявленията в медиите, на следващия ден (б.р. - днес) евентуално ще пристигна. Има си правила и при нас - дано стане истина назначението и да не приказваме авансово ", сподели пред " Тема Спорт " Димитър Пенев.

Той изрази още и вярата си за положително показване на националния тим в дуелите от Лигата на нациите против Финландия и Ейре, както и в контролата с Гибралтар на следващия ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР