В цитати, съобщени от The Times, 72-годишният футболист каза: Не

...
В цитати, съобщени от The Times, 72-годишният футболист каза: Не
Коментари Харесай

Кевин Кийгън казва, че не обича „жените футболисти“ да говорят за мъжкия отбор на Англия

В цитати, обявени от The Times, 72-годишният футболист сподели: „ Не обичам да чувам дами приказвам за мъжкия тим на Англия на мача, тъй като не мисля, че е същото преживяване.

„ Имам проблем с това.

„ Водещите, които имаме в този момент, някои от девойките са толкоз положителни, те са по-добри от момчетата. Това е ужасно време за дамите.

" Но в случай че видя футболистка на Англия да споделя за Англия против Шотландия на Уембли и тя споделя, " Ако бях в тази позиция, щях да направя това “, не мисля, че е напълно същото. Не мисля, че е толкоз доста. "

Изображение: Бившата лъвица Джил Скот стана футболен специалист, откакто се отдръпна от играта

Кийгън ръководи Англия от февруари 1999 година до октомври 2000 година и продължи да се радва на сполучлива кариера като експерт.

Той добави: „ Времето е ужасно за играта на дамите. “

„ Когато бях управител на Англия, отидох да упражнявам дамите на Англия и Имах визия какво ще бъде качеството и те бяха доста по-добри, в сравнение с си мислех, че ще бъдат. "

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Стената на Адриан беше развалена, когато Sycamore Gap отсечено дърво
Ще пътуват ли дървениците от Париж до Обединеното кралство? Те към този момент са тук, споделя специалист

Той се сблъска с отрицателна реакция в обществените медии за мненията.

Един човек написа в X, някогашен Twitter: „ Що се отнася до мен, полът не въздейства на способността да имаш мнение за футбола, доста неприятна оценка от Кевин Кийгън. “

Друг написа: „ Кевин Кийгън е футболен динозавър, нещата се трансформираха извънредно, откогато мненията му бяха уместни. Той постоянно ще бъде почитан, само че неговите възгледи за женските специалисти се чакат за жалост от мъж от неговото потомство, който отхвърля да одобри по този начин нужната смяна в играта. "

Някои обаче споделиха, че са съгласни с него, с един човек разгласява: „ Кевин Кийгън сподели единствено това, което мнозина мислят и не смеят да кажат. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР