В Центъра за изследване на ваксините в Пенсилвания бяха открити

...
В Центъра за изследване на ваксините в Пенсилвания бяха открити
Коментари Харесай

В лаборатория в САЩ откриха проби с опасния вирус на едрата шарка, тече разследване

В Центъра за проучване на имунизациите в Пенсилвания бяха открити няколко епруветки, които може да съдържат проби от рисковия за хората вирус на едра шарка, заяви CNN, базирайки се на американските федерални центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC).

Замразените флакони с надпис „ Едра шарка “ са открити инцидентно от чиновник на лаборатория, до момента в който почиствал фризера в оборудване за проучване на ваксини в Пенсилвания, се споделя в писмото на регулатора. От там допълват, че наличието на флаконите наподобява е непокътнато, а служителят, който ги е разкрил, е бил с маска и ръкавици.
Китайските специалисти от задачата на СЗО: Крайно едва евентуално е вирусът да е изминал от лаборатория
Китайските учени няма към този момент да преглеждат версията, че коронавирусът е изминал от лаборатория в град Ухан, до момента в който не получат нови потвър...

В момента се води следствие със съдействието на органите на реда.

Едрата шарка е единствената зараза, която е унищожена, с помощта на световната стратегия за имунизиране. Последният случай при хора е регистриран през 1977 година в Сомалия, а успеха над заболяването е оповестена публично през 1980 година В момента единствено съветският център " Вектор " и Американският център за надзор и предварителна защита на болесттите (Атланта, Джорджия) имат право да съхраняват вируса и да го изследват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР