В центъра на Пловдив са задържани двама мъже, извършвали престъпна

...
В центъра на Пловдив са задържани двама мъже, извършвали престъпна
Коментари Харесай

Секс арести в центъра на Пловдив

В центъра на Пловдив са арестувани двама мъже, правили незаконна активност, обвързвана с предложение на платени полови услуги.

В хода на инспекция, обвързвана с добита оперативна информация по линия трафик на хора, чиновници на Второ районно управление (на МВР) ревизирали на улица " Иван Вазов " лек автомобил " Сеат Леон ", ръководен от 26 годишния Х.И от Ботевград. В транспортното средство пътували две дами същото от Ботевград, на възраст 23 и 28 години, които били извикани на адреси, с цел да извършат платени полови услуги, а мъжът трябвало да обезпечи превоза им до там. Трите лица били арестувани, а в хода на извършените разпити била разкрита и незаконната скица.

При последвалите процесуално следствени дейности криминалистите направили претършуване на парцел на улица " Тодор Каблешков ". В апартамент, нает и употребен от 36 годишен мъж с букви М.Т също от Ботевград и други две жени- 19 годишно момиче от Бяла Слатина и 25 годишна от Плевен, били предлагани полови услуги против възнаграждение на терен. Клиентите били набирани главно посредством разгласи в разнообразни интернет уеб сайтове.

В хода на формираното досъдебно произвеждане и под управлението на Районна прокуратура гр. Пловдив са осъществени голям брой дейности по следствието. Разпитани са очевидци, в това число пред арбитър от районен съд Пловдив, осъществени са дейности по претършуване и изземване в лекия автомобил и в жилището, в което са се предложили полови услуги, осъществено е различаване на лица.

По отношение на Х. И. и М. Т. са повдигнати обвинявания и двамата са арестувани за 72ч. с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор от районна прокуратура Пловдив. Действията по следствието не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР