В целият затвор чистачката Христина Александрова се е оказала най-големият

...
В целият затвор чистачката Христина Александрова се е оказала най-големият
Коментари Харесай

Чистачката е най-големият хуманист, заяви проф. Николай Радулов

В целият затвор чистачката Христина Александрова се е оказала най-големият хуманист. Това съобщи в " Лице в лице " специалистът по сигурността проф. Николай Радулов във връзка бягството на двама пандизчии и опитът на чистачката да го осуети.
" Целият затвор е в ръцете на пандизчиите. Те си имат локално самоуправление, там ръководи най-големият престъпник, при такава обстановка същинско знамение, че не са се разбягали всички. Може би не са, тъй като в пандиза им е по-уютно ", съобщи Радулов. Той добави, че надзирателите в пандиза са извънредно обезкървени. " В постройката има два-три пъти повече пандизчии, в сравнение с е потенциала й. Не могат да си извършват отговорностите ", сподели Радулов. И добави, че може би единственият вид изискванията в пандиза да се подобрят, е там да влязат да лежат политици.
" През 2014-та година пандизът беше тестван от Европейска комисия, а резултатът беше безнадежден - той не дава отговор на нито един от критериите за затвори ", съобщи още Радулов. " В пандиза се продават и употребяват опиати. Разполагат с мобилни телефони. Това би трябвало да се промени ", добави специалистът по сигурността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР