В трилър, достоен за Алфред Хичкок, Евертън най-после сложи точка

...
В трилър, достоен за Алфред Хичкок, Евертън най-после сложи точка
Коментари Харесай

В сценарий по Хичкок Евертън най-после победи

В трилър, заслужен за Алфред Хичкок, Евертън най-сетне постави точка на серията си от слаби резултати. Мърсисайдци надвиха с 3:2 над Уотфорд и най-сетне могат да поемат глътка въздух.

А този мач несъмнено не беше за хора със слаби сърца. "Стършелите " поведоха с 2:0 на "Гудисън парк ", само че домакините стигнаха до късен цялостен поврат. И с цел да е цялостна драмата, гостите изпуснаха дузпа в 11-та минута на продължението. И тя беше пропиляна от някогашния състезател на "карамелите " Том Клевърли.

Първата част не предвещаваше страстите, които превзеха "Гудисън " след почивката. А те бяха в действителност спиращи дъха. По-малко от 30 секунди след началото на втората част Уотфорд поведе.

Тогава Анди Грей пусна прекрасен пас към непокрития Ричарлисон, бразилецът се оправи със бранител и с удар над плонжа на вратаря откри резултата. И това не беше всичко в интерес на гостите в това полувреме.

В 64-та минута някогашният състезател на Лудогорец Кристиан Кабаселе се разписа за 2:0 след асистенция на гръцкия национал Хосе Холебас и всичко изглеждаше свършило за Евертън. Но тогава настъпиха моментите на мърсисайдци.

В 67-та минута домакините нанесох първия си удар. Тогава младокът Доминик Калвърт-Люин пусна пас зад отбраната за Умар Ниясе, той изпревари бранител и излезлия да го пресрещне вратар, мушна топката към голлинията и макар че беше спънат на метър от задачата, офанзивата се увенча с попадение за 1:2.

Четвърт час преди края "карамелите " съумяха и да изравнят. Тогава капитанът Лейтън Бейнс центрира ужасно от корнер и качи топката на главата на Калвърт-Люин, който прониза мрежата за 2:2.

Домакините се хвърлиха гневно напред, с цел да търсят цялостния поврат. И стигнаха до него в 90-та минута. Тогава те получиха много противоречива дузпа, а от 11-те метра Лейтън Бейнс беше безмилостен и направи 3:2, с цел да хвърли трибуните в див възторг.

Но това надалеч не беше всичко. Мачът продължи още 15 минути поради чудовищното продължение и в самия му край и Уотфорд получи дузпа. Зад топката застана Том Клевърли, който единствено до преди няколко месеца носеше екипа на Евертън я изпусна и новият му отбор остана без нищо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР