В този за премиер е посочен Кирил Петков, за министър

...
В този за премиер е посочен Кирил Петков, за министър
Коментари Харесай

ПП определи тиражираните списъци с министри на кабинета Петков като ”спекулации”

В този за министър председател е посочен Кирил Петков, за министър на финансите - Асен Василев, на правораздаването - Христо Иванов, а на вътрешните работи - Бойко Рашков.

Пред БНР Даниел Лорер от " Продължаваме промяната ", чието име попада в листата като предстоящ министър на външните работи, беше безапелационен, че в партията му не са правили сходни описи и че диалози за имена на министри към момента не са водени: " Всичко това са спекулации. Започваме с договарянията за политики, ще приказваме за хората по-късно ".

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия отхвърли да му е оферират поста на министър на труда и обществената политика: " Към момента няма безусловно никакви диалози за постове ".

От своя страна Любомир Каримански от " ИТН " съобщи, че не е получавал предложение за министър на стопанската система: " Категорично не са водени такива диалози. В момента по този начин или другояче сме се разбрали, че преди да минат обособените политики, няма да се водят такива диалози ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР