В този свят е необходимо да има някакъв баланс. Ето

...
В този свят е необходимо да има някакъв баланс. Ето
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да запазим в тайна според мъдреците

В този свят е належащо да има някакъв баланс. Ето защо мъдреците ни предизвестяват, че има някои неща, които е по-добре да се държат в загадка.

1. Първото, което би трябвало да се пази в загадка, споделят мъдреците, е бъдещите ни проекти . Премълчавайте дотогава до момента в който не се извърши проектът ви. Всички наши хрумвания освен не са идеални, в тях има доста слаби места, по които елементарно може да се нападна и да се скапе всичко.

2. Второто, което предлагат мъдреците е да се споделят тайните за нашата щедрост. Благото дело е огромна необичайност в този свят, и точно по тази причина то би трябвало да се пази като зеницата на окото.

Не се хвалете за положителните си каузи. Гордостта незабавно ще види и ще отнеме взичкото богатство, което е пристигнало вследствие на тази щедрост.

3. Третото, което мъдреците не предлагат да се популяризира е да говорите за своята аскетичност.

Не разказвайте наляво и надясно за вашите ограничавания в храненето, спането, половите отнешения и така нататък Аскетизмът носи употребява единствено в случай че се съчетае и с прочувствената съставна част.

4. Четвъртото, за което би трябвало да се мълчи е мъжеството и героизмът, който сте показали. Някои получават външни тествания, а някои вътрешни.

Външните тествания за забележими, за това за тях хората получават награди, само че превъзмогването на вътрешните тествания никой не вижда, по тази причина и за тях няма награди.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР