В този спор кой е добрият и кой е лошият

...
В този спор кой е добрият и кой е лошият
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Шефката на Митниците е объркала сметките на някого

" В този спор кой е положителният и кой е неприятният - в моите очи най-малко надвива мнението, че шефката на Митниците, назначавайки нови хора, които дори не са част от системата, на другите КПП-та е объркала сметките на тези, които са част от системата, тъй като те доста прецизно държат хората, които ръководят Митниците, да са вътрешни хора, част от системата. За страдание, множеството вътрешни хора са със зависимости от предходни техни прояви ", изрече мнението си той в изявление за БНР.

" Тези записи са следени от прокуратурата. Тя би трябвало да даде единодушие за тяхното приключване. А дали това е ставало посредством службите, преди да стигнат до прокуратурата – това значи, че службите също са пробити и са в работа на една от партиите, които употребяват тези компромати ".

 

Адв. Минчо Спасов се пита " даже Живко Коцев да остане основен секретар дали ще може да прави работа на тези, които желаят да го оставят на тази позиция ", а това са ПП-ДБ:

 

" Въпросът е, че тяхната позиция е много слаба, тъй като в случай че министърът желае да " шорткътне " /бел.ред - да даде къс път/ основния секретар, той може да го направи по няколко метода. Най-простият е да упълномощи някой от политическия си кабинет да движи оперативните задания. /…/ По-силната фигура е министърът – в случай че се обърнем към шахматната игра - министърът е царят, основният секретар е офицерът ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР