В този парламент децата „шайка“ не може да ми викат

...
В този парламент децата „шайка“ не може да ми викат
Коментари Харесай

Рашидов към Божанков: Абе, младеж-комсомолец, на кого викаш шайка?!

В този парламент децата „ тайфа “ не може да ми викат на тези години. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов от парламентарната естрада по отношение на изявлението на Явор Божанков от Българска социалистическа партия, който назова ръководещите тайфа по време на дебатите по наименованието на измененията в Изборния кодекс и във връзка със среднощното съвещание на Правна комисия.

„ Абе, юноша, комсомолец. Не си ли доста дребен да ми викаш „ тайфа “ бе. На кое си мислиш, че ще викаш тайфа. Колеги, в този парламент децата „ тайфа “ на тези години не може да ми викат “, обърна се Вежди Рашидов към Явор Божанков.

Председателят на Парламента Цвета Караянчева му лиши думата, защото изявлението му провокира напрежение от ляво и от дясно.

„ Моля за тишина в залата. Моля уважително да се отнасяте към народните представители “, прикани Караянчева.

„ Не съм живял 68 години едно младо дете, което още не е било още във войската, да ми вика тайфа на мене. Това не е протест. Нито един човек, който е пристигнал тук, не заслужава такава засегнатост. Откъде накъде седнал съм и ви виждам вчерашно момченце ще ми вика тайфа. Това да не ти е комсомолска организация “, съобщи още Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР