В този момент малко трудно идват думите. Днес е най-важният

...
В този момент малко трудно идват думите. Днес е най-важният
Коментари Харесай

Съпругата на пребития от цигани военен разплака ефира: Казах на дъщеричката ни истината, но...

В този миг малко мъчно идват думите. Днес е най-важният ден за нас, тъй като му следва тази интервенция. Това съобщи бащата на бития във Войводиново боен Валентин Димов – Георги Димов в ефира на bTV. Днес следва да му бъде осъществена интервенция на военнослужещия, който е със счупена скула след свиреп побой от роми.

„ Гордея се ужасно доста с него. По принцип е можел да им отвърне, това могат да го кажат и неговите другари и сътрудници “, призна още бащата. „ Той има 3 задачи зад граница, един почтен, заслужен българин. От всички тези задачи ние с неспокойствие сме го очаквали, и тъкмо в родната България да му се случи това нещо “, вайка се още родителят. От своя страна брачната половинка на Валентин - Атанаска, описа, че не е споделила цялата истина на двете им деца. Едното е прекомерно малко и не схваща още. „ На каката съм обяснила истината, само че не цялата. Казала съм това, каквото се споделя на едно малко дете. Че тати е ударен по главата, че докторите ще го излекуват и ще се прибере скоро вкъщи “, описа брачната половинка. По думите ѝ мъжът ѝ не е очаквал обстановката да се развие по този метод.

„ Аз безпределно се гордея с него и огромната ни дъщеричка също. На всяка една проява, в която той взе участие, тя гледа и споделя това е моя тати “, призна още Атанаска. Тя насочи и благодарности към всички, които са помогнали на мъжа ѝ и са съпричастни със фамилията ѝ. „ Безкрайно благодаря на всички хора. Благодаря на госпожа Господинова и фамилията от Сливен, които са били първите очевидци и които безусловно са избавили живота на мъжа ми. Нека се свържат с мен, желая да им благодаря “, прикани брачната половинка. Майката на военния също разяснява случилото се. По думите ѝ синът ѝ не е слезнал с желание да се бие. „ Момчетата, които са го нападнали, нямат нито един удар. А той е обичай до гибел. Ударите са били единствено в главата. Не с удари, а с ритници “, изплака дамата.

Роднините на военния се надяват, че казусът няма да бъде следващият безнаказан. „ Тези хора не би трябвало да си мислят, че за тях закони няма “, заключиха те. Припомняме, че два следващи дни във Войводиново се организират митинги поради побоят от роми над военния.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР