В този час започва срещата на народни представители от парламентарните

...
В този час започва срещата на народни представители от парламентарните
Коментари Харесай

Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски водят лично разговорите с протестиращите миньори

В този час стартира срещата на народни представители от парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи с представители на протестиращите миньори. Тя се организира в постройката на Народното събрание, като към този час в постройката не се позволяват публицисти и екипите на медиите изчакват изказвания пред постройката на някогашния Партиен дом. Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски водят персонално диалозите с протестиращите. 

Заедно с премиера Николай Денков, министъра на енергетиката, министъра на районното развиване и благоустройството и министъра на стопанската система и промишлеността в диалозите ще се включат народните представители Бойко Борисов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и Теменужка Петкова от ГЕРБ; Кирил Петков, Атанас Атанасов, Владислав Панев, Васил Стефанов, Радослав Рибарски, Венко Сабрутев, Стою Стоев и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ; Делян Пеевски, Хамид Хамид и Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. 

Разговорите се организират в зала 134 в постройката на Народното събрание. В тях вземат участие също министрите на енергетиката, на районното развиване и благоустройството и на стопанската система и промишлеността. Представители на синдикатите и протестиращите също към този момент са в постройката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР