В това Народно събрание в последните дни определено е време

...
В това Народно събрание в последните дни определено е време
Коментари Харесай

Журналист: Очаквам кадри на ДПС и Пеевски в новото правителство

В това Народно заседание в последните дни несъмнено е време за мъже. ГЕРБ не избавя България, това е единствено оправдание, ГЕРБ избавя Бойко Борисов с цената на всичко, даже и на това на идващите избори да имат по-малък резултат от този на Слави Трифонов. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай.
ПП-ДБ са в евроатлантическия си ураган, само че отново с цената на всичко, даже със самопризнанията, че батериите им за новия опит да останат дълго на власт са чартърен и се зареждат от посолството, сподели още той. По думите му Българска социалистическа партия чакат изборните им резултати да порастват, само че в случай че „ Възраждане “ не създадат неточност, това ще е доста мъчно постижимо.
Илхан Андай предвижда, че е доста евентуално през идващите месеци рейтингът на Възраждане да се вдигне над психическата преграда от 20%. Той уточни, че ИТН също имат опция за процентен напредък, само че в случай че излязат от сянката на водача на партията Слави Трифонов и неговите сценаристи.

Относно протичащото се в Движение за права и свободи журналистът разяснява, че се усеща нов модел на управление на партията, а точно с двама съпредседатели – Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски.
Посланието на Движение за права и свободи беше ясно: „ Без нас не върви и не би трябвало да върви “. Този изключително известен израз за изпиране на Пеевски ще звучи още доста дълго време. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС би трябвало да създадат общ семинар по тематиката: „ Пеевски до през вчерашния ден сатанизиран, в този момент доста нужен “. Един от лекторите на този семинар би трябвало да е Вежди Рашидов, тъй като той най- блестящо мина от едната в другата прекаленост.
По думите на Илхан Андай ще се окаже по този начин, че България е влезнала в дневния ред на огромната политика по допустимо най-лошия метод – с злепоставен политически хайлайф, институции на автопилот и  Народно заседание, в което отсъства логиката на последните избори. От всички тези процеси обаче Делян Пеевски и Движение за права и свободи ще се опитат да излязат крайни спечелили и си слагат за цел да имат фрагменти в новото държавно управление, сподели още Андай.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР