В типичния си провокативен и директен стил тази сутрин Азис

...
В типичния си провокативен и директен стил тази сутрин Азис
Коментари Харесай

Азис: С кючека ще интегрираме ромите

В типичния си провокативен и пряк жанр тази заран Азис хвърли същинска словесна бомба в ефира на „ Здравей, България “ по „ Нова телевизия “ с изявлението, че кючекът би трябвало да се придвижи в българския дом. Повод за репликата му е най-новата му ария „ Циганче”, която се оказа, че изпълнителят е написал безусловно на един мирис, като разследване на скорошна обстановка от живота си.

„ Буквално седмица, откакто ми се случи една обстановка, влязох в студиото и записах тази ария. Преживях едно несъзнателно отменяне. Човекът го направи без да желае, само че не ме боли. Леко се засмях и продължих да си правя работата. Черният обаче, постоянно ще остане черен и в това няма нищо лошо”, признава ромският славей. В клипа към песента присъединяване взима и Рут Колева, за която Азис твърди, че „ въплъщава всичко това, което не съм аз”.

А също и признанието, че „ не помня да съм се целувал по този начин с жена. С Рут се целунах по този начин, като че ли бе за първи път. Избрах я, тъй като одобрявам извънредно доста по какъв начин пее. Другото, което е – има нещо момчешко в държанието ѝ, което доста одобрявам, не е лигла, не е пикла”.Според Азис пристрастеностите сред българи и роми ще се успокоят генерално едвам тогава, когато двойките се смесят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР