В тези условия Кирил Петков трудно би могъл да остане

...
В тези условия Кирил Петков трудно би могъл да остане
Коментари Харесай

Георги Михайлов: БСП не би подкрепила правителство с премиер Кирил Петков

" В тези условия Кирил Петков мъчно би могъл да остане като претендент за министър председател и Българска социалистическа партия не би подкрепила държавно управление с министър председател Кирил Петков при решението, което не беше разисквано с Министерския съвет. Обстановката е прекомерно динамична, могат да се появят и други условия. Преговори непременно не биха могли да бъдат осъществени ", съобщи от коридорите на Народното събрание в " Още от деня " Георги Михайлов от Българска социалистическа партия по отношение на изгонването на 70 съветски дипломати от страната ни.

По думите му за Българска социалистическа партия е ясно, че това решение не е взето от Министерски съвет, а в случай че е взето от Министерски съвет това би трябвало да се потвърди.

" Такова решение на Министерски съвет няма, не е получил отчет президентът и ръководителят на Народното събрание, а това е обвързване на ДАНС да изпрати тези отчети. Такова решение не може да бъде взето еднолично. Какво позволяваме ще стане ясно откакто изслушаме обясненията на премиера и на шефа на ДАНС ", добави Георги Михайлов.

Според него няма причина за избързването на консултациите при президента.

" Цялата обстановка постанова свикването на КСНС по отношение на изгонването на 70 съветски дипломати ", сподели още Георги Михайлов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР